Onze diensten

Onze diensten

Financiële administratie:

Voor elke ondernemer is het van cruciaal belang een goede administratie te voeren. Natuurlijk hoort de verwerking daar ook bij. Wij beschikken over diverse software-programma's waarin wij de in uw onderneming gewenste boekhouding kunnen inplementeren: Uw wensen staan centraal. De boekhouding kan per maand of per kwartaal worden verwerkt, mede afhankelijk van de periode waarover u uw aangifte Omzetbelasting en/of Loonheffingen moet doen. Wij verzorgen daarnaast uw periodieke cijfers indien gewenst. 

Salarisadministratie:

De salarisadministratie is voor uw organisatie een maandelijks terugkerend feit. Hierbij valt niet alleen te denken aan de loonstroken, maar ook aan de aangifte Loonheffingen, pensioenaangiften en jaaropgaven. Ons systeem is er op ingericht de salarisadministratie van bijna alle branches aan te kunnen. U ziet: uw wensen en behoeften staan bij ons centraal.

Fiscale aangiften: 

Alle fiscale aangiften voor Nederland verzorgen wij voor u:

  • Aangifte Loonheffingen
  • Aangifte Omzetbelasting, tevens Intracommunautaire leveringen
  • Aangifte Inkomstenbelasting / Premie Volksverzekering
  • Aangifte Vennootschapsbelasting
  • Aangifte Dividendbelasting
  • Aangifte Succesrechten

Door onze samenwerking met een netwerk van specialisten zorgen wij ervoor dat alle fiscale mogelijkheden onderzocht worden.

Jaarrekening:

Een logisch gevolg van het voeren van uw financiële en salarisadministratie is het opstellen van uw jaarrekening, voor zowel eenmanszaak, Vennootschap onder Firma, stichting of Besloten Vennootschap. Mocht de omvang van uw bedrijf dusdanig zijn dat volgens de wetgeving een accountantsverklaring vereist is: Ook dat verzorgen wij voor u zonder dat dit exclusief een kostenverhoging tot gevolg geeft. 

Advisering op operationeel, juridisch en fiscaal vlak:

Onze ervaring leert ons dat cliënten vaak behoefte hebben aan extra aandacht voor diverse onderwerpen. Het bespreken/brainstormen over problemen binnen de onderneming kan vaak leiden tot veranderingen waardoor het resultaat verbeterd wordt. 

In het grote web van advocatenkantoren is de juiste weg vaak moeilijk te vinden. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van advocatenkantoren en zijn bekend met hun specialisaties, tarieven en successen. Zo houdt u lijnen kort en bundelt u specifiek voor uw belang de diverse disciplines. 

Ook contacten met de juiste Gerechtsdeurwaarder voor uw probleem verlopen prima via ons kantoor. 

Op fiscaal gebied beschikken wij over een ruim archief aan informatie, door u als relatie van HKA Finance te gebruiken. Stel uw vraag en binnen 24 uur heeft u een onderbouwd antwoord en een adequaat advies.